Nordlangeland pastorat
 

Ordinært menighedsrådsmøde, Tullebølle menighedsråd, 21. april 2009 kl. 19.00.

Referat:

 

Punkt 1. Orientering fra formanden

Provstiudvalget

Det første måde er afholdt, og det næste følger i morgen. Det tegner godt.

Samarbejdsudvalget

Møde i sidste uge: forslag om at tilslutte os arrangementer i ”Kirker på Langeland”. Næste år holder vi vores eget arrangement, og så vil der blive taget en beslutning om, hvorvidt vi skal tilslutte os.

60 års fredningstid på egetræskister

Vi er lige fået genopfrisket, at det er 60 års fredningstid på egetræs- og zinkkister.

Gudstjeneste

Moderne gudstjeneste søndag den 5. juli om aftenen i forbindelse med kaffe i præstegårdshaven. Menighedsrådet tilslutter sig ideen om en moderne gudstjeneste søndag aften en gang om måneden i vinterhalvåret.

Punkt 2. Økonomi

Beholdningseftersyn hos kasserer

Beholdningseftersyn hos kasserer Hanne Tved fra efteråret 2008 fremlagt,godkendt og underskrevet.

Sundhedsordning (kontaktpersonen)

Falck Health Care tilbyder sundhedsordning for medarbejderne, hvis man har arbejdsrelaterede problemer. Birgit har mandat til at ordne det færdigt med Lone og Svend Jørgen, hvis man finder en måde til at gøre brug af ordningen.

Punkt 3. Kirke og kirkegård

Dækning af grave med maskine
Vedtaget.

Varme
Vi betaler kr. 4.500 i strafafgift for manglende afkøling af vandet i kirkens fjernvarmeanlæg årligt. Tullebølle VVS og Blik og Danfoss foreslår et anlæg til kr. 57.137,- inkl. moms. (undt. moms på elektrikerens arbejde). Det blev vedtaget at få det lavet.

Indkørsel til kirken
Henrik vil få anbefalet en arkitekt af stiftet og vil få lavet en aftale med ham.

Præstegård
I samarbejdsudvalget har man talt om at bruge menighedsrådets opmagasineringsrum som indgang til et nyt menighedslokale. Dette kan man også nævne for arkitekten, når vedkommende kommer på besøg.

Nyt om mikrofon?
Der er ikke sket noget.

Plæneklipper
Svend Jørgen har valgt en ny plæneklipper i samarbejde med Kaj Pryds til en byttepris på kr. 58.000,- inkl. moms. Det blev vedtaget at købe den.

Punkt 4. Arrangementer

Befrielsesgudstjeneste den 4. maj, kirkekaffe

Lone og Else Marie sørger for kage og kaffe.

2. påskedag morgenkaffe (evaluering)
Fremmødet var for tyndt, de andre sogne var ikke repræsenteret. Vi gentager det til næste år og får det bedre markedsført.

Udflugt juni

Udflugten bliver til Østfyn, Lundeborg, forbi Broholm Gods, kaffe på Majorgården i Oure og middag på Tullebølle Kro kl. 18.30. Prisen stiger til kr. 150,-

Kaffe i præstegårdshaven den 5. juli
Lone og Henrik kommer kl. 16.30.

Fællesudflugt

Udflugten går til Jelling den 3. september, spisning samme sted som sidste år. Prisen er steget til kr.225,-, morgenkaffe er nu inkluderet i prisen.

Studietur
Studieturen bliver fredag den 6. november fra først på eftermiddagen, turen går til Odense. Det afsluttende arrangement bliver natkirke i Odense, der starter kl. 20. Vi vil arrangere et møde med gadepræst Peter Thygesen eller en anden.

Punkt 5. Eventuelt

Uddrag af kirkegårdsvedtægten skal scannes og kopieres. Oki-printeren på kontoret skal sættes op til at kunne scanne. Menighedsrådet kan så tage stilling til, hvorvidt vedtægten skal revideres.

 

Lav din egen hjemmeside med mono.net